Южният плаж в Несебър е готов за реален старт на

...
Южният плаж в Несебър е готов за реален старт на
Коментари Харесай

Стегнаха Южния плаж в Несебър за сезона

Южният плаж в Несебър е подготвен за действителен старт на летния сезон. Всички действия по подготовката на линията са завършили, обезпечени са услуги от най-високо качество.

Пясъчната линия е заравнена, сложени са кошчета за сметосъбиране, обезпечени са нужния брой съблекални, сложени са плажните чадъри и шезлонги, вишките за спасителите, обозначителните знаци и осведомителни табели. Медицинският пункт е оборудван с нужните лекарства и апаратура; ще има реанимационнен екип с кола за спешна помощ.

Свободната зона за гратис плажуване е 50 на 100. От юни ще бъдат пуснати по вода и атракционите - джетове, парашути, банани и други

Официалното начало на Лято 2022 ще бъде обещано, както нормално на 1 юни. Ще има по двама спасители на всеки пост. Те ще са с работен график от 8:00 – 18:00 часа. Водноспасителната активност ще бъде обезпечена до 30 септември.

От месец юли броят на спасителите ще бъде повишен, което ще подсигурява цялостното обезопасяване на линията през най-натоварените летни месеци.

" Последните две години бяха доста тежки за сектора, успяхме да оцелеем и издържахме рестрикциите, свързани с невиждана световна пандемия. След двата следващи сложни сезона се надяваме това лято към този момент всичко да се възстановява и да влезе в границите и типа, които познаваме отпреди пандемията “, сподели концесионерът на плажа Кирил Спасов.

Това лято шезлонг и чадър ще са на цени по контракти отпреди пандемията.

Ивицата и тази година завоюва интернационалното отличие " Син байрак ". Критериите, които се извършват за присъждането му са свързани с качеството на морската вода, екологичната информация и екологично обучение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР