Южна Корея предвижда, че през следваща година Северна Корея ще

...
Южна Корея предвижда, че през следваща година Северна Корея ще
Коментари Харесай

В Южна Корея са оптимисти: КНДР ще започне преговори със САЩ през 2018-а

Южна Корея планува, че през последваща година Северна Корея ще се стреми към започването на договаряния със Съединени американски щати в оптимистична прогноза, направена макар проектите на страната да сътвори профилирани военни елементи за битка с нуклеарните закани, произлизащи от северния ѝ комшия, предава „ Ройтерс ", представена от „ Фокус ".

„ Северна Корея ще се стреми към договаряния със Съединени американски щати, като в същото време ще продължи да поставя старания да бъде приета за в действителност притежаваща нуклеарно оръжие страна ", се споделя в отчета на южнокорейското министерство на обединяването, без да се показват аргументите за направените изводи.

Министерството на защитата в Сеул разгласи, че ще сътвори четири отдела, чиято цел ще бъде да „ възпират и реагират на нуклеарната и ракетна опасност от Северна Корея ".

Напрежението на Корейския полуостров се ускори поради нуклеарната и ракетна стратегия на Пхенян, които създава в прорез с решенията на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

По-рано американските дипломати увериха, че търсят дипломатическо решение на казуса, само че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп постоянно употребява войнствена изразителност против Пхенян. Американският водач е безапелационен, че с цел да седне на масата за договаряния, на първо време режимът на Ким Чен-ун би трябвало да се откаже от нуклеарните си упоритости.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР