Южна Корея обяви, че Северна Корея понастоящем се готви за

...
Южна Корея обяви, че Северна Корея понастоящем се готви за
Коментари Харесай

Северна Корея се готвела за ново изстрелване на междуконтинентална балистична ракета

Южна Корея разгласи, че Северна Корея понастоящем се готви за изстрелване на междуконтинентална балистична ракета на фона на информациите за тестването на атомна бомба, оповестяват локални медии, цитирайки военното министерство в Сеул.

Северна Корея разгласи в неделя, че е сполучливо е тествала атомна бомба, която може да бъде ситуирана на междуконтинентална балистична ракета. Земетръсът от тестването първо беше регистриран в Китай, по-късно в Южна Корея и Япония, преди да се популяризира и по-далеч.

 Северна Корея се похвали с атомна бомба
Северна Корея се похвали с атомна бомба

Държавната организация заяви за триумф...

Междувременно стана ясно, че южнокорейското министерство на околната среда е одобрило разполагането на американската противоракетна система THAAD на територията на страната.

Южнокорейски медии оповестяват също, че решението е било взето след обзор на изследване, квалифицирано от военното министерство, което е било концентрирано върху въздействието върху околната среда на разполагането на американската система в източната част на страната.

 Тръмп с безапелационни избрания против КНДР
Тръмп с безапелационни избрания против КНДР

Северна Корея е една лъжлива нация, която се трансформира в огромна опасност и посмешище за Китай, счита Тръмп

Въпреки опозицията на локални екоактивисти и поданици, министерството се чака да разгласи публично по-късно през днешния ден, че ще отстрани последната административна спънка по въпроса с разполагането на системата.

Противниците на разполагането считат, че изследването на министерството не е задоволително надеждно и желаеха неговото преразглеждане.

Водородните бомби, наричани още термоядрени бомби, употребяват нуклеарен синтез, който освобождавана надалеч повече сила от деленето на атома, употребявано при атомните бомби.

От японското държавно управление по-рано обявиха, че Токио не може да изключи опцията Пхенян да е тествал атомна бомба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР