Южна Корея обмисля да наложи свои санкции срещу Северна Корея,

...
Южна Корея обмисля да наложи свои санкции срещу Северна Корея,
Коментари Харесай

Сеул обмисля да наложи санкции срещу Северна Корея

Южна Корея обмисля да наложи свои наказания против Северна Корея , откакто изолираната комунистическа страна ускорява напрежението с ракетните и нуклеарните си провокации. Това разгласи заместник-министърът на външните работи на Южна Корея , само че посочи, че към момента не е взето решение, оповестява " Ройтерс ", представен от news.bg 

Заместник-министърът Лим Сун-нам разяснява тематиката по време на конференция в Сеул със заместител държавния секретар на Съединени американски щати Джон Съливан и японския заместник-министър на външните работи Шинсуке Сугияма.

Представителите на Съединени американски щати , Южна Корея и Япония са се разбрали да опитат всички вероятни дипломатически благоприятни условия, с цел да реализиран спокойно и цялостно разрешаване на нуклеарната рецесия, провокирана от Северна Корея , прецизира " Йонхап ".

Вчера беше обявено, че Съливан и Сугияма са се съгласили да усилят натиска върху режима в Пхенян, откакто се срещнаха в Токио , предупреждавайки, че е от решаващо значение " да бъдем готови за най-лошото ".

Съливан обаче акцентира, че целта към момента е в региона на дипломацията и възбраната на нуклеарните оръжия, повтаряйки позицията на американския държавен секретар Рекс Тилърсън, който сходно съобщи, че дипломацията със Северна Корея ще бъде преследвана " до първата хвърлена бомба ". 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР