Южна Корея не е разполагала със собствени военни разузнавателни спътници

...
Южна Корея не е разполагала със собствени военни разузнавателни спътници
Коментари Харесай

Южна Корея изстреля първия си шпионски сателит, след като конкурентът Северна Корея направи същото

Южна Корея не е разполагала със лични военни разследващи спътници в космоса и отчасти е прибягнала до шпионски спътници на Съединени американски щати, с цел да следи дейностите на Северна Корея.

Когато се ръководят дружно с по този начин наречената триосна система на Южна Корея — предпазен удар, противоракетна защита и средства за възмездие — специалистите споделят, че шпионските спътници доста ще засилят отбраната на страната против Северна Корея.

След две несполучливи изстрелвания по-рано тази година, Северна Корея съобщи, че сполучливо е сложила своя шпионски спътник „ Malligyong-1 “ в орбита предходната седмица. Южна Корея удостовери, че спътникът е влезнал в орбита, само че публични лица споделиха, че им би трябвало повече време, с цел да ревизират дали работи вярно.

Северна Корея сподели във вторник, че водачът Ким Чен Ун е прегледал изображенията, направени от спътника Malligyong-1 на Белия дом и Пентагона във Вашингтон и самолетоносачи на Съединени американски щати във военноморска база и корабостроителница във Вирджиния. По-р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР