Южна Европа - в плен на жегите. Италия посреща нова

...
Южна Европа - в плен на жегите. Италия посреща нова
Коментари Харесай

Южна Европа - в плен на жегите

Южна Европа - в плен на жегите. Италия посреща нова гореща вълна под името „ Нерон ” - като императора, по чието време става огромният пожар в Рим. Очаква се в границите на пет дни живакът в термометрите да не пада под 38 градуса.

Във Франция беше разгласен червен код за високи температури в четири департамента в южната част на страната. Местните управляващи имат право да анулират публични събития или да затварят някои институции при потребност.

Най-високата степен на рисково горещо време в страната е оповестена за първи път тази година. Френският здравен министър предизвести жителите на засегнатите области да бъдат изключително деликатни за здравето си.

„ Температурите могат да доближат равнища, каквито в никакъв случай не сме имали във Франция. Така че сме много обезпокоени. Важното е какъв брой дълго ще продължи този интервал. Защото спад в температурите се чака едвам в четвъртък или петък. Нашите тела ще бъдат подложени на тест. Важно е да сме подготвени за това ”, уточни Орелиен Русо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР