Южна Африка записа минимален успех с 1:0 над аутсайдера Намибия

...
Южна Африка записа минимален успех с 1:0 над аутсайдера Намибия
Коментари Харесай

"Бафана Бафана" не допусна изненада срещу Намибия

Южна Африка записа най-малък триумф с 1:0 над новобранеца Намибия в среща от група 4 от шампионата за Купата на африканските народи, провеждащ се в Египет.

След този резултат " Бафана Бафана " има 3 точки, колкото и Кот Д'Ивоар, от който загуби в първия кръг . Намибийците остават на дъното без точков актив, само че резервират теоретични шансове за продължение напред, даже като втори в групата.

На 1 юли от 19 ч. директно по RING Южна Африка излиза против сигурния осминафиналист Мароко, а в това време на онлайн платформата Voyo.bg можете да гледате Кот Д'Ивоар - Намибия.
Отмъщението на Кот Д`Ивоар против Мароко не се състоя (ВИДЕО) "Лъвовете от Атлас " с следващ триумф против "слоновете " Снимка: Getty Images
Тази вечер, на " Ал Салам Стейдиъм " в Кайро, победния гол за южноафриканците означи Бонгани Зунгу в 68'. Пърси Тау центира от корнер, вратарят Роналд Казапуа остана под топката и Зунгу бе прецизен с глава.

В края на дуела стражът на " Бафана Бафана " Дарън Кийт също сбърка, освен това на два пъти, само че негови съотборници се намесваха на голлинията. В последна сметка Южна Африка удържа скъпите три точки.

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР