Югозападен вятър ще разсее облаците и ще повиши градусите. Минималните

...
Югозападен вятър ще разсее облаците и ще повиши градусите. Минималните
Коментари Харесай

Югозападен вятър ще разсее облаците и ще повиши градусите


Югозападен вятър ще разсее облаците и ще увеличи градусите. Минималните температури едва ще се намалят и ще са сред 7°С и 10°С. В котловинните полета и планинските региони ще са по-ниски – до 5°С до 6°С. Ще духа слаб източен вятър.

През деня в четвъртък ще доминира раздрана облачност. Слаби превалявания от дъжд се чакат в южните региони, само че след обяд облачността и там ще се раздра. Ще духа слаб югозападен вятър и температурите ще тръгнат нагоре. Очакваните оптимални ще са сред 10 – 13°С. По-високи в региона на Сандански – до 14-15°С.
Времето по Черноморието 
През нощта против четвъртък ще превали слаб временен дъжд, по-значителен по Южното крайбрежие. През деня облачността ще се раздра. Ще духа слаб югозападен вятър.

Максималните температури ще бъдат сред 13°С и 15°С.

Температурата на морската вода е 9°С-11°С.

Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Времето в София 
Ще доминира облачно време със слаби превалявания от дъжд. След среднощ преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Минималните температури ще се намалят и ще са сред 5°-6°С.Ще духа слаб източен вятър. През деня ще доминира раздрана облачност. Максималните в столицата ще са сред 10-11 °С.
Времето по планините 
Времето до обяд ще е най-вече облачно, а по-високите върхове и мъгливо. Валежи от дъжд се чакат към обяд. Над 1900 метра и от сняг. Подобряване на времето чакаме след обяд. Тогава и облачността ще се раздра. Ще се задържи студено с оптимални температури към 6-8°С, на 1200 метра и към 0°С – на 2000 метра надморска височина. Ще духа сдържан югозападен вятър.
Времето на Балканите  
През идващите 42 часа над полуострова чакаме прекосяването на нов леден атмосферен фронт. Очакваме намаляване на температурите и обилни превалявания от дъжд.

През деня в четвъртък ще доминира раздрана облачност. По-значителна до обяд над Северна Гърция и Егейско море, където ще паднат и обилни превалявания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР