Yuga Labs, студио за дигитално изкуство и дизайн, спечели $16.5

...
Yuga Labs, студио за дигитално изкуство и дизайн, спечели $16.5
Коментари Харесай

Yuga Labs спечели $16.5 милиона от търг на Биткойн Ordinals NFT

Yuga Labs, студио за цифрово изкуство и дизайн, завоюва $16.5 милиона единствено за 24 часа от първия си търг на сбирка на Биткойн Ordinals NFT.

Търгът включваше 288 Биткойн-базирани NFT от сбирката, като най-високата цена, платена от участник в търга, е малко над 7 BTC, или $161,000.

Колекцията беше оповестена в края на февруари като лимитирана серия от 300 генеративни фигури, вписани върху Сатоши в блокчейна на Биткойн .

Yuga Labs се сблъска с рецензии от страна на крипто общността за метода, по който организира търга, като някои показаха дефекти в процеса.

Биткойн Ordinals NFT и сбирката на Yuga Labs

Колекцията на Yuga Labs е неповторима система за изкуство, основана на решетка 12×12, основана върху блокчейна на най-голямата криптовалута.

Всяко произведение на изкуството се генерира посредством неповторим логаритъм и се вписва върху сатоши в мрежата на Биткойн, което го прави уникален NFT.

Колекцията включва 300 творби, от които 288 бяха продадени на търг. Успешните участници в търга ще получат продуктите си в границите на една седмица, а несполучливите предложения ще бъдат възобновени в границите на 24 часа.




Критики на общността против Yuga Labs

Въпреки триумфа на търга, Yuga Labs се сблъска с рецензии от страна на крипто общността. Някои хора откриха дефекти в метода, по който компанията организира търга.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР