Yuga Labs, стартъпът NFT, който стои зад популярни колекции като

...
Yuga Labs, стартъпът NFT, който стои зад популярни колекции като
Коментари Харесай

Yuga Labs приветства бившия президент на Blizzard като главен изпълнителен директор

Yuga Labs, стартъпът NFT, който стои зад известни сбирки като Bored Ape Yacht Club (BAYC) и CryptoPunks, разгласи назначението на новия си основен изпълнителен шеф Даниел Алегре на 1 април.

Алегре напусна поста си на президент и основен действен шеф в Activision Blizzard, с цел да се причисли към Yuga Labs.

Той работи в развлекателната, гейминг и софтуерната промишленост от доста години, като е заемал управителни позиции в Гугъл, Bertelsmann и Activision Blizzard.

Пристигането на Алегре се смята за забележителен ход в NFT промишлеността, като Киран Уоруик, съосновател на Illuvium, допуска, че то може да провокира идващия крипто бичи пазар.

Алегре за капацитета на Yuga Labs

През декември 2022 година Yuga Labs разгласи идването на Алегре и изрази оптимизма си във връзка с способността му да помогне на компанията да.

В изказване по това време той съобщи, че.

Потенциални провокации

Въпреки че се чака идването на някогашния президент на Blizzard да донесе нови благоприятни условия на Yuga Labs, компанията е изправена и пред провокации. Групово правосъдно дело, заведено през декември 2022 година, упреква основателите на BAYC, че са подвели вложителите по отношение на финансовите изгоди от скъпите бумаги на Yuga и са употребявали известни промоутъри, с цел да притеглят повече вложители.

Инвеститорите, които са закупили BAYC и ApeCoin сред 23 април 2021 година и 8 декември 2022 година, може да имат право на обезщетение.

Освен това съоснователят на студиото, Уайли Аронов, си е взел отпуск заради здравословни проблеми, заради което не е ясно по кое време ще може да възобнови отговорностите си.




Опита на Алегре

Опитът на новия шеф в региона на игрите и технологиите го прави скъп актив за Yuga Labs. Преди да се причисли към NFT стартъпа, той играе основна роля в растежа на Activision Blizzard, наблюдавайки известни гейминг франчайзи като Call of Duty, World of Warcraft, Diablo и Candy Crush.

Преди да се причисли към Гугъл, Алегре работи за Bertelsmann в продължение на съвсем шест години. Той заема разнообразни управителни позиции като следи световните доходи от извършване на покупки, ангажираността на екосистемите за търговия на дребно и интервенциите в Азиатско-тихоокеанския район и Латинска Америка.

Заключение

Yuga Labs е известен NFT стартъп с възходящо портфолио от сполучливи сбирки, а прибавянето на Даниел Алегре като основен изпълнителен шеф се чака да засилва напъните му в региона на метавселената. Неговият опит в региона на игрите и технологиите, комбиниран с набора от артикули, партньорства и интелектуална благосъстоятелност на Yuga Labs, обрисува обещаващо бъдеще за компанията.

Компанията обаче е изправена и пред провокации, като да вземем за пример продължаващото групово правосъдно дело и отсъствието на съоснователя Уайли Аронов.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР