Юбилейното 20-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината

...
Юбилейното 20-то издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината
Коментари Харесай

59 проекта се състезават за приза Ideal Standard Баня на годината

Юбилейното 20-то издание на състезанието Ideal Standard Баня на годината притегли за присъединяване одобрени експерти, работещите в областта на интериорния дизайн и прохождащи млади дизайнери, търсещи опция за изява.

Общо 59 планове са подадени в двете категории, които тази година предизвикаха дизайнерите. В категорията „ 3D план с Atelier Collections “, където водещи са висотата на въображението, устрема за изява и упоритостта да провокираш даже себе си, подадените за присъединяване планове са 33.

Във втората категория „ Идеалната осъществена баня “ 26 плана се включиха в състезанието. Голямото многообразие на плановете демонстрира многокатегорийното приложение на продуктите на Ideal Standard, а по едно и също време с това решенията придават личен жанр на мястото, било то жилище, хотел, офис пространство.

От 21 март стартира гласуването на жури и медии. Те ще изберат своите любимци до 3 април в онлайн платформа без да виждат кой е създател на плана.

От 4 април плановете ще бъдат оценени и от публиката.

На 25 април на публична гала ще станат ясни спечелилите в 20-то издание на състезанието Ideal Standard Баня на годината. Класираните преди всичко от жури, медии и аудитория ще посетят столицата на дизайна - Милано. На тридневен семинар с Роберто Паломба в дизайн центъра на Ideal Standard призьорите ще бъдат отдадени в трендовете и ролята на дизайна на банята в живота на хората. Отличените на второ място ще посетят двудневен семинар в Ideal Standard Център за образование в Севлиево. Те ще бъдат отдадени в процеса на индустриализация на продуктите за баня, тънкостите в производството и ще се срещнат с огромна част от портфолиото на компанията. Авторите на плановете, класирани на трето място ще получат предметна премия – новаторската термостатна душ система ALU+ в цвят розе, притежател на влиятелната премия iF Design.

Официален уебсайт на състезанието: https://thebathroom.bg
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР