Юбилейният 20-и рожден ден на bTV Новините не мина и

...
Юбилейният 20-и рожден ден на bTV Новините не мина и
Коментари Харесай

Мария Цънцарова е Репортер на годината

Юбилейният 20-и рожден ден на bTV Новините не мина и без обичайните вътрешни награди в нюзрума с най-високо доверие у нас. В тежката за целия свят 2020 година екипът избра за, оповестиха от медията.
Преди броени дни феновете видяха следващото доказателство, че Мария е праволинеен проверяващ публицист – голям публичен отзив провокира следствието ѝ за платформата „ Хелп Карма “.
 Helpkarma нападна BTV, само че не и в съда: Бяхме подведени от Цънцарова Helpkarma нападна BTV, само че не и в съда: Бяхме подведени от Цънцарова
От Платформата HelpKarma изпратиха публична позиция на притежателя на Фондацията Константин Кръстев във връзка абсурда с разкритията в...
Цънцарова е създател на в предаването " 120 минути ". Носител е на редица оценки, измежду които на фондация " Радостина Константинова ", на фонд " Валя Крушкина ", както и наградата на Нов български университет " Журналист на годината " и признанието от Съюз на българските журналисти за най-хубав " Млад публицист ". Мария се потвърди и като мощен водещ на настоящи излъчвания в ефира на bTV, се показва още в известието.
Най-добрият измежду операторите за 2020, само че надалеч не за първа година, е Добромир Иванов, през чиито очи видяхме изборната драма в Съединени американски щати. Добромир е част от екипа на bTV през цялото време на малкия екран, а през месец май тази година прекара повече от денонощие в предпазен костюм, с маска, специфичен шлем и камера в ръце в Коронавирус отделенията на Александровска болница. Резултатът – филмът „ Дишай “, който прикова вниманието на феновете в поредицата bTV Репортерите.
Зад всеки добър репортаж има един добър монтажист и Красимир Георгиев за втора поредна година е оценен най-високо от публицистите в нюзрума на bTV.
Продуцент на годината е Елица Димитрова, която е индивидът зад кадър по време на някои от най-напрегнатите изключителни ефири през последните 12 месеца. Тя също печели наградата не за първи път.
 Бакалов: Не е изненадващо, че bTV има нов началник над остарелия Бакалов: Не е изненадващо, че bTV има нов началник над остарелия
Няма да се случи нищо изненадващо заради това, че бТВ има нов началник над остарелия, чех над австриец. И някогашният началник на Нова тв става началник на т...
Кореспондентското отличие се поделя сред Париж и Благоевград – Десислава Минчева и Ирина Жерева получиха най-вече гласове от екипа на нюзрума.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР