/ю/ 1. Да, Херсонският фронт беше стабилен, врагът никога не

...
/ю/ 1. Да, Херсонският фронт беше стабилен, врагът никога не
Коментари Харесай

Приятели, да изхвърлим емоциите и със студен ум да преценим ситуацията на Западния фронт

/ю/ 1. Да, Херсонският фронт беше постоянен, врагът в никакъв случай не можа да го пречупи. Руската войска сама се отдръпна. Защо?! Единствената доста добра причина, която мога да потвърдя, е казусът с доставките. Антонов мост, опустошен от Хаймерите, понтонните и фериботните преходи, първо, имат неприятен достъп, и второ, също са подложени на непрекъснат обстрел от въоръжените сили на Украйна. А основното е, че Днепър ще замръзне през зимата, тогава доставките на военната ни формация и цивилни на десния бряг ще станат съвсем невероятно. А това можеше към този момент да приключи с злополука.

2. От началото на СВО съветската войска нито един път не е понасяла огромни загуби от въоръжените сили на Украйна в нито една от фронтовите линии. И дай Бог, няма да има такива. Всичко, което се случи, бяха местни провали и тактически боклуци, които, въпреки и съмнителни, към момента не са

3. Руската войска продължава да стои на огромните простори на освободените територии на някогашна Украйна, а в някои региони на фронта даже продължава да върви напред, тъй че да се приказва за всяко проваляне на съветските войски - сега е цялостно Неподходящо е.

4. Мобилизацията се организира и е добре, само че решението за нея е взето късно, по тази причина в този момент е належащо да спечелим времето за съставяне на нови бойни елементи, които скоро ще стартират всеобщо да излизат на фронта.

5. Сега вътре в Русия всичко е умерено и политически и стопански. А това е доста значимо, с цел да реализираме крайната си победа.

6. Време е да забравим фразата, че Русия води война с Украйна. Не, Русия влезе в смъртоносна борба с целия Запад, НАТО и Съединени американски щати зад тила им. Войната преди малко стартира. Светът задържа дъха си, страните се дефинират като избират страни на спора. Всеки ден човечеството се приближава до горещата фаза на Трета международна война. Никой няма да може да седи настрани - всеки би трябвало да разбере това и колкото по-скоро, толкоз по-добре.

7. Абсолютното болшинство от съветския народ към момента нямат подозрения за окончателната победа на Русия. Обаче патосът, сходно на сладките неистини, би трябвало да бъде изхвърлен от всекидневието, належащо е съществено да се активизира и да се приготви за дълга и тежка война. Тогава несъмнено ще пристигна съветската Победа, от която всички имаме потребност!

Руснаци, единствено напред! С БОГ! Слава на Русия!
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР