Йозеф де Соуза желае да построи сиропиталище в ИстанбулПолузащитникът на

...
Йозеф де Соуза желае да построи сиропиталище в ИстанбулПолузащитникът на
Коментари Харесай

Футболист на Бешикташ иска да осинови момиче, осиротяло след земетресението

Йозеф де Соуза желае да построи сиропиталище в Истанбул

Полузащитникът на Бешикташ Йозеф де Соуза и брачната половинка му желаят да отгледат дете, което е изгубило цялото си семейство при земетресенията от 6 февруари в Турция, заяви уеб сайтът gsp.ro, съобщи.

Йозеф де Соуза е на 34 години и играе за гранд от Истанбул от лятото на 2020 година, откакто сред 2015 и 2018 година носи фланелката на Фенербахче.

Трусовете от 6 февруари, които убиха повече от 36 000 души в Турция и Сирия не го оставиха безразличен.

Полузащитникът бил в региона на Кахраманмараш, епицентър на първото земетресение, най-голямото, с магнитуд 7,8. Той видял деца, извадени отдолу под руините, бил при тях и в болничното заведение.

Соуза научил, че е едно от тях е останало без семейство. " Обсъдих го със брачната половинка си и взех решение да осиновя момиченце ", написа вестник Hürriyet.

Той има и концепция да построи сиропиталище в Истанбул.

Докато и публично обаче не бъде доказана гибелта на околните на момичето, осиновяването не може да се случи.

„ Нашите деца, чиито фамилии и родственици не могат да бъдат открити, са взети под грижите на институциите и всичките им потребности са задоволени. Работи се непрестанно, с цел да се открият оживели и жертви. Следователно на този стадий не е допустимо да се разреши осиновяване ", се споделя в известие на Министерството на фамилията и обществените услуги.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР