YouTuber Nella Rose обвини I'm a Celebrity... Махни ме от

...
YouTuber Nella Rose обвини I'm a Celebrity... Махни ме от
Коментари Харесай

I`m A Celebrity`s Nella Rose се завръща в YouTube и критикува шоуто на ITV заради редакцията на `troublemaker`

YouTuber Nella Rose упрекна I'm a Celebrity... Махни ме от тук! за редактиране на шоуто по метод, който я кара да наподобява като " метежник " в първия си видеоклип от три години.

13-минутното парче пред камерата демонстрира по какъв начин 26-годишната обновява почитателите за това, с което се е занимавала по време на дългата си пауза, в това число големи промени в живота си, като закупуване на къща, както и невероятните й стадии в кариерата до момента.

Но тя също по този начин обръща внимание на несъгласията към появяването й в риалити шоуто на ITV през декември 2023 година, което тя счита, че е редактирано незаслужено. Нела, която признава, че кариерата й се е чувствала „ в застой “ преди спирането й, сподели, че би трябвало да сътвори кариера отвън YouTube и желае да стане „ домашно име “.

След издигането си до интернет популярност през 2016 година, единствено на 18 години, с нейните видеоклипове, които могат да се свържат, тя натрупа повече от 800 000 клиенти. В устрема си да се утвърди като медийна персона по телевизия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР