YouTuber „наряза гаджето си и хвърли главата му в морето“

...
Готвач в YouTube се яви в съда, обвинен, че е
Коментари Харесай

Готвач в YouTube се яви в съда, обвинен, че е нарязал гаджето си и е хвърлил главата му в морето на тайландски курортен остров.

29-годишният Даниел Санчо Брончало се яви в съда в понеделник, след като полицията го арестува за бруталната смърт и разчленяването на любовника му д-р Едуин Ариета Артеага, 44-годишен колумбийски пластичен хирург.

Двойката беше на почивка на южния тайландски остров Koh Pha Ngan – известен със своите живописни плажове, спокоен начин на живот и диви партита „на пълнолуние“ – когато спорът за „секс и пари“ се превърна в смъртоносен, според местната полиция.

Но полицаите казаха, че има признаци, че престъплението срещу гризли е било предумишлено.

„Той го призна“, каза Паня Ниратиманон, началник на полицията на Koh Pha Ngan, пред AFP.

„Жертвата и заподозреният са се познавали преди да дойдат в Тайланд и неговите съмнителни дейности показват, че той може да убие жертвата.“

Според съобщения в местните медии г-н Санчо – син на испански актьори Родолфо Санчо Агире и Силвия Брончало, както и известен готвач в социалните медии в родната му страна – съобщиха, че любимата му е изчезнала, след като присъства на парти на пълнолуние с приятели. Двамата се познаваха от една година.

Но в петък г-н Санчо беше задържан малко след като части от тялото, включително бедра и бедра, бяха открити от шокирани местни жители на сметище на острова.

Оттогава се твърди, че YouTuber е нарязал тялото на Артеага на 14 части, като е изхвърлил някои на бунището за боклук и е използвал каяк, за да хвърли други в морето в куфар – включително главата на хирурга.

< p>В неделя г-н Санчо пътува с полицията до седем места, където е обвинен, че е изхвърлил частите от тялото.

Полицейският генерал-майор Сараню Чамнанрат каза пред Ройтерс, че ДНК тестовете са доказали, че останките са на Артеага и че Г-н Санчо е обвинен в „умишлено убийство и тайно преместване или унищожаване на труп, за да прикрие смъртта или причината за смъртта“.

Други медии съобщиха, че г-н Санчо е купувал ножове, найлонови торбички и почистващи препарати в различни смесени магазини в Koh Pha Ngan.

Историята продължава

В неделя семейството на г-н Санчо публикува изявление, в което иска „максимално уважение, както към самия Даниел Санчо, така и към цялото семейство, в тези деликатни моменти на максимално объркване”.

Полицията каза, че главният готвач е бил в съда в понеделник, като полицията иска задържането му да продължи, докато разследванията продължават.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР