YouTube звезда Дийпак Нагар, 28, беше убит от това, което

...
YouTube звезда Дийпак Нагар, 28, беше убит от това, което
Коментари Харесай

YouTube звезда, 28, пребита до смърт с пръчки при бясна тълпа нападение на парти

YouTube звезда Дийпак Нагар, 28, беше погубен от това, което беше разказано като „ навалица “ след избухнал спор на празненство, това беше обявено.

Твърди се, че 28-годишният инфлуенсър е молил за благосклонност, до момента в който е бил обичай с пръчки в ранните часове на вторник сутринта в наета ваканционна къща в Greater Noida, Индия.

Шегаджия Дийпак, който имаше над 500 000 клиенти на канала си в YouTube, беше разгласен за мъртъв, откакто се поддаде на пострадванията си малко след идването си в болница в квартал Гаутам Буда Нагар в Утар Прадеш.

Това е смяташе, че YouTuber е получил голям брой фрактури, кръвоизливи и тежка контузия на главата вследствие на побоя. Според очевидци нападението е осъществено в ранните зори, откакто сред другари е зародила свада по остарели въпроси.

Timely Mint News оповестява, че абсурдът е избухнал към 3 часа сутринта, като посетителят на празненството Анкит Шарма си спомня по какъв начин нещата са ескалирали трагично след някои първични словесни насмешки и леки сб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР