YouTube свали повече от 70 000 видеоклипа и 9 000

...
YouTube свали повече от 70 000 видеоклипа и 9 000
Коментари Харесай

YouTube свали огромно съдържание, ето причината

YouTube смъкна повече от 70 000 видеоклипа и 9 000 канала, свързани с войната в Украйна, заяви " Гардиън ".

Причината за решението е нарушаване на насоките за наличие, в това число унищожаване на видеоклипове, които назовават нашествието " освободителна задача ".

Платформата е извънредно известна в Русия, където, за разлика от някои от нейните връстници в Съединени американски щати, тя не е затворена, макар че хоства наличие от опозиционни фигури като Алексей Навални.

YouTube сега работи в Русия, макар че блокира прокремълското наличие, обвързвано с войната.

От началото на спора през февруари YouTube отстрани канали, в това число този на прокремълския публицист Владимир Соловьов.

Каналите, свързани с министерствата на защитата и външните работи на Русия, също бяха временно спрени да качват видеоклипове през последните месеци, така като описват войната като " освободителна задача ".

YouTube има към 90 милиона консуматори в Русия, макар че към този момент не разрешава реклама на платформата в страната.

Русия блокира някои други задгранични интернет компании, в това число Фейсбук и Instagram на Meta Platforms Inc., поради ограниченията на обществените мрежи на компанията да управляват осведомителните потоци, след началото на съветската инвзаия в Украйна. YouTube остава наличен за в този момент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР