YouTube спря безсрочно достъпа на Доналд Тръмп до платформата си,

...
YouTube спря безсрочно достъпа на Доналд Тръмп до платформата си,
Коментари Харесай

YouTube преустанови безсрочно публикуването на ново съдържание в канала на Тръмп

YouTube спря безсрочно достъпа на Доналд Тръмп до платформата си, а юристът на някогашния президент Руди Джулиани беше изваден от програмата за монетизиране на видеоматериалите, съобщи Франс прес.

На 13 януари YouTube за пръв път блокира достъпа до акаунта на Тръмп, който има 2,77 милиона клиенти, след съпроводеното с принуждение навлизане в Капитолия на 6 януари. Преди седмица, тъкмо преди встъпването в служба на Джо Байдън, YouTube беше оповестил, че удължава тази мярка с най-малко седем дни.

Притежаваната от Гугъл американска платформа за шерване на видеоматериали беше подложена на критика за бавната си реакция, откакто други обществени мрежи взеха по-радикални ограничения против Тръмп. YouTube единствено спря публикуването на ново наличие в формалния акаунт на някогашния държавен глава.

" Предвид паниките за евентуални прояви на принуждение акаунтът на Доналд Тръмп остава замразен ", съобщи говорителка на YouTube за " Политико ".

YouTube също по този начин удостовери, че краткотрайно е извадил Руди Джулиани от партньорската си стратегия за редовно нарушение на разпоредбите на платформата за дезинформацията за изборите в Съединени американски щати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР