YouTube планира да показва повече реклами в повече видеа, но

...
YouTube планира да показва повече реклами в повече видеа, но
Коментари Харесай

YouTube ще показва повече реклами, но няма да дава пари на влогърите

YouTube възнамерява да демонстрира повече реклами допълнително видеа, само че не във всички случаи ще споделя дял от приходите с създателите на наличието.

Към момента платформата споделя приходите с лицата, включени в специфичната партньорска скица, съгласно която се демонстрират видеа преди или по време на техните клипове. Сега обаче от YouTube са решили да трансформират изискванията, добавяйки и канали, които не са част от схемата, което значи, че средствата няма да бъдат споделяни с тях, написа „ Би Би Си “.

Оттук следва, че и потребителите ще виждат по-висок брой реклами в уеб страницата. Партньорската стратегия на YouTube е налична единствено за канали с над 1000 клиента и гледаемост от минимум 4 хиляди часа годишно.

Акаунтите, които не са в програмата, не получават дял от приходите от реклами, макар че основателите на наличие имат право са вземат участие в програмата, в случай че дават отговор на изискванията. Според обяснението на YouTube за този развой претендентите се слагат на опашка, защото заявките им се преглеждат от хора, с което срокът за разглеждане се удължава и може да отнеме месеци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР