YouTube опитва да се задържи на челните позиции при приложенията

...
YouTube опитва да се задържи на челните позиции при приложенията
Коментари Харесай

YouTube добави нова функция, но само за Android

YouTube пробва да се задържи на челните позиции при приложенията за видео шерване като прибавя нови функционалности, които да привлекат нови консуматори или да запазят към този момент съществуващите такива. Последния ъпдейт на приложението също не прави изключение, само че този път функционалността е добавена единствено за притежателите на смарт телефони с Android и то единствено тези които употребяват Premium услугата.

“Pinch-to-zoom” функционалността на процедура разрешава приближаването във видео с два пръста във всеки един миг. По този метод може да приближите до избран подробност или кадър във видеото и да видите тъкмо това, което ви интересува.

Функцията е сходна на тази, която от години съществува при всички консуматори, която разрешава запълването на екрана от фрагмента с сходно придвижване с два пръста. Всеки консуматор, който употребява Android устройство и е заплатил своя абонамент може да тества функционалността до 1 септември, а по-късно тя евентуално ще стане налична за всички в приложението YouTube.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР