YouTube обяви във вторник в публикация в блог, че е

...
YouTube обяви във вторник в публикация в блог, че е
Коментари Харесай

YouTube ще обозначава синтетично съдържание, когато се използва изкуствен интелект

YouTube разгласи във вторник в обява в блог, че е подготвен да вкара актуализации, ориентирани към информиране на феновете, когато наличието, което гледат, е " синтетично ".

Сайтът ще изисква от основателите да разкриват реалистично изглеждащо променено или синтетично наличие, в това число когато са употребявани принадлежности за изкуствен интелект (AI).

" Това е изключително значимо в случаите, когато наличието разисква чувствителни тематики, като избори, продължаващи спорове и рецесии в публичното здраве или държавни чиновници. Създателите, които непрекъснато избират да не разкриват тази информация, могат да бъдат обект на унищожаване на наличие, прекъсване от партньорската YouTube стратегия или други наказания ", се споделя в обявата на уеб страницата за шерване на видео.

Освен това YouTube разгласи желанието си да включи два нови етикета във видеоклипове: един в раздела за изложение, показващ, че част от наличието е модифицирано или е синтетично, и различен във видеоплейъра особено за избрани видове чувствителни тематики.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР