Йосиф Панов - Пепелянката, носител на световната титла в полусредна

...
Йосиф Панов - Пепелянката, носител на световната титла в полусредна
Коментари Харесай

Турицов мотивира децата в Плевен

Йосиф Панов - Пепелянката, притежател на международната купа в полусредна категория на Универсалната боксова организация (UBO), и Иван Турицов, футболен национал и състезател на ЦСКА, бяха специфични посетители на състезателен празник в СУ " Иван Вазов " - Плевен. Събитието бе част от проект НПИМД-КО1-ОБЛ-024/2023/22.03.2023 " Младите хора - Бъдещето на област Плевен - гражданско дейни ", финансиран от Министерство на младежта и спорта по Национална стратегия за осъществяване на юношески действия по чл. 10 от закона за хазарта за 2023 година.

Проектът се извършва от Асоциция  " Докосни дъгата " с ръководител доктор Денислава Ангелова.

120 възпитаници участваха интензивно в отборни игри по баскетбол, волейбол и карате дружно с Мариана Костова - шеф на Спортно учебно заведение " Георги Бенковски " - Плевен, сенсей Русалин Русалинов - президент на българската федерация по карате и президент на карате клуб  " Петромакс " - Плевен и Петьо Колев - баскетболен ментор от школата на Спартак. Сред гостите на събитието бе и Атанас Кършев - основен специалист на Министерството на младежта и спорта за области Плевен и Ловеч.

Своеобразният състезателен празник бе открит от шефа на СУ " Иван Вазов " Димитър Митев, а след него думата бе дадена на Иван Турицов и Йосиф Панов.

Панов показа пред децата, че дисциплината е едно от главните неща, които са му помогнали да стане международен първенец. Боксовата звезда описа за сложния си път до върха и пожела на всички да бъдат здрави, сполучливи и да следват своите фантазии.

Иван Турицов от своя страна призна, че всякога, когато се прибира в родния Плевен е извънредно благополучен и обичта на децата го зарежда с доста позитивен заряд. Футболистът подсети на учениците, че учебното заведение би трябвало да е преди всичко за тях, само че не трябва да не помнят колко важен е и спортът, с цел да се изградят като пълноценни персони.

С мотивиращи думи към момчетата и девойките се обърнаха Русалин Русалинов, Мариана Костова и Петьо Колев също, след което започнаха спортните демонстрации по карате, баскетбол и волейбол. Младежите следиха с голям интерес, а след това сами пожелаха да се включат и да почувстват хубостта и магията на тези известни спортове.

Междувременно Иван Турицов и Йосиф Панов не спираха да раздават подписи и да се снимат със своите фенове, които от самото начало не сваляха усмивките си, щастливи от опцията да се срещнат със своите идоли.

Проектът " Младите хора - Бъдещето на област Плевен - гражданско дейни " е следващият план на Асоциация " Докосни дъгата ", който успява успешно да ангажира вниманието на младежите и да ги стимулира да бъдат социално виновни, с цел да могат да изградят в точния момент трайни умения за справяне с експанзията, както и да водят здравословен метод на живот.
 Иван Турицов: Изгубихме две точки
Иван Турицов: Изгубихме две точки

Защитникът на ЦСКА отчаян от равенството със Славия

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР