Йос Верстапен реши, че няма да присъства на Гран при

...
Йос Верстапен реши, че няма да присъства на Гран при
Коментари Харесай

Бащата на Макс Верстапен взе решение за Гран при на Саудитска Арабия, след като молбата на Кристиан Хорнер беше игнорирана

Йос Верстапен реши, че няма да участва на Гран при на Саудитска Арабия този уикенд, откакто обществено прикани Кристиан Хорнер да напусне Ред Бул.

Верстапен старши, бащата на трикратния международен първенец от Формула 1 Макс, беше прям след следствието против Хорнер, откакто шефът на тима на Ред Бул Рейсинг беше освободен след обвинявания в „ неуместно държание “.

Хорнър стачкува, че е почтен през целия развой, само че следствието - и последвалото приключване на текстове и изображения, за които се твърди, че са на Хорнър и негова колежка - засенчиха успеха на Верстапен-младши в Гран при на Бахрейн.

Говорейки след надпреварата в събота, Верстапен старши настоя: „ Има напрежение тук, до момента в който той (Хорнер) остава на позиция. Отборът е в заплаха да бъде раздран. Не може да продължи по метода, по който е. ще избухне. Той играе ролята на жертва, когато той е този, който предизвиква проблемите. "

По-малко от 48 часа след тези мнения, ESPN оповестява, че В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР