Йорданов обясни, че това е същият документ, който показа и

...
Йорданов обясни, че това е същият документ, който показа и
Коментари Харесай

И Тошко Йорданов показа анекса с Австрия за Шенген, обвини кабинета в лъжа

Йорданов изясни, че това е същият документ, който сподели и лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на тяхната конференция по-рано през днешния ден.

Трифонов се пробва да го апострофира с изказванието, че българските министри са излезли с изказване, че няма да одобряваме назад мигранти от Австрия, при което Тошко Йорданов стартира да цитира данни от документи на Европейски Съюз, че през 2022 година през страната ни са минали 20 хиляди мигранти, от които към 9087 души сега се намират в Австрия. 

" Не съм се объркал. За 2022 Австрия е поискала да ни върне 9087 индивида, преди този момент съглашение те са си в Австрия, по-късно съглашение могат да ги качат на аероплан, на каруца и ние сме се съгласили да ги приемем. Нито Гърция, нито Италия или Франция са се съгласили. Ние сме си събули панталоните ", съобщи депутатът от Има Такъв Народ.

По думите на Тошко Йорданов и те би трябвало да ни бъдат върнати дружно с тези от 2023 година, като той стартира численост от порядъка на 15 000 и още веднъж цитира данни по Дъблинското съглашение.



" Резултатът е, че са лъжци. Лъжци са, натоварват страната против нищо. Бизнесменът по какъв начин ще си качи тира в самолета? ", заключи Тошко Йорданов във връзка смисъла на въздушния Шенген.  " Австрийците се освобождават от мигрантите, които са влезнали - ние се съгласяваме да ги приемем назад ", заключи той какво написа в анекса.

Йорданов обаче е безапелационен, че решението, подписано от държавното управление в края на годината, би трябвало да мине през ратификация в Народното събрание. Няма да им вадите душата с памук, а с острие и с куки, тъй като те би трябвало да съблюдават морала и закона ", поръча му Слави Трифонов във връзка възможното гласоподаване на ратификацията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР