Йорданка Христова е крайно разочарована от новите водещи на съботно-неделния

...
Йорданка Христова е крайно разочарована от новите водещи на съботно-неделния
Коментари Харесай

Защо водещите по Би Ти Ви ядосаха Йорданка Христова?

Йорданка Христова е извънредно разочарована от новите водещи на съботно-неделния утринен блок на bTV - Бесте Сабри и Митьо Маринов. Голямата ни певица по никакъв начин не долюбвала младежите, които от началото на есента поеха щафетата в предаването " Тази събота и неделя ", заемайки местата на досегашните водещи Жени Марчева и Диана Любенова.

Бесте и Митьо бяха назначени от някогашния шеф в медията Антон Хекимян, откакто с неговата благословия от шоуто бяха детронирани дългогодишните водещи, само че след вълната от отрицание против радикалното решение двете тв ветеранки да бъдат свалени от ефир, преди да напусне управителния си пост, Хекимян върна Марчева като водеща на рубриката " Защо, господин министър? ". Любенова обаче, остана в графата безработни.

Докато двете с Жени бяха на екран, Йорданка Христова беше техен чест посетител и нееднократно е показвала благосклонностите си към журналистките, които са почитателки на творчеството й. Освен това изпълнителката обичала през уикендите да гледа предаването им и като фен.

" Липсвате, девойки! Новите са за жалко детско предаване ", написа Христова във фейсбук преди дни под фотография на Марчева и Любенова, на което двете й отвърнаха със сърчице. След думите на Йорданка, изстреляни в общественото пространство, надали новите водещи ще имат смелостта да я поканят в студиото си, а даже и да им се наложи, евентуално тя самата не би приела да я интервюират, поради отрицателното й мнение за тях, написа " Флагман ".

След като Диана Любенова беше отстранена от екипа на bTV, мнозина си помислиха, че още веднъж ще се завърне към актьорските занимания, само че в действителност до броени седмици тя щяла да отново да грейне на екран, този път в Българска национална телевизия. Това удостовери и някогашната й колежка и близка другарка Мариана Векилска, която също има свое предаване в националната телевизия от няколко години. В медийните среди се носи клюката, че Любенова щяла да заеме мястото на Люба Пашова в предаването " Извън играта ", написа още изданието
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР