Йорданка ГЕОРГИЕВА има висше икономическо образование със степен магистър по

...
Йорданка ГЕОРГИЕВА има висше икономическо образование със степен магистър по
Коментари Харесай

Само масовото гласуване може да победи купения вот

Йорданка ГЕОРГИЕВА има висше икономическо обучение със степен магистър по специалността “Мениджмънт и маркетинг ” от ИУ - Варна. Експерт по създаване и ръководство на планове с европейско финансиране. С опит като началник звено “Европейски стратегии и планове ” в Община Попово, за създаването и ръководството на планове с европейско финансиране, главно за обществени бенефициенти. Има над 15 години опит в локалната власт, където заема разнообразни позиции в Община Попово. Заместник-областен шеф на област Търговище в интервала 2014-2016г. Народен представител от район Търговище в 49-то Народно заседание от Българска социалистическа партия.

" Българска социалистическа партия остава единствената партия с тъкмо и ясно написана управническа стратегия за всички сфери на публичния живот "

" Сглобката е нездравословно политическо събитие, което унищожи страната "

- Какво съгласно Вас би трябвало да е бъдещото ръководство на България по-късно, което имахме през последните 9 месеца в лицето на " сглобката "?
- През всички тези месеци персонално бях очевидец по какъв начин олигархични обединения разпарчетосваха страната и си разменяха късчета от нея, без никаква мисъл, камо ли отговорност и грижа към народа! Беше брутално, безпардонно, срамно и без аналог в историята на България!
Избирателите би трябвало да се надигнат и да не позволяват повече това да се повтаря!
България изрично има потребност от ляво ръководство и достоверното ляво на българската политическа сцена през днешния ден остана единствено Българска социалистическа партия. Коалиция " Българска социалистическа партия за България " потвърдено във времето остана единствената същинска съпротива на това статукво и в сходен раздорен исторически миг като настоящия, Българска социалистическа партия остава единствената допустима опция против това плячкосване!
- Какво Ви стимулира да се кандидатирате за народен представител от Българска социалистическа партия? Как ще мотивирате гласоподавателите да припознаят Българска социалистическа партия като единствена опция и опция за излаз от политическата и икономическа рецесия?
- Независимо от това дали приказваме за ляво или дясно насочени политики, Българска социалистическа партия остава единствената партия с тъкмо и ясно написана управническа стратегия за всички сфери на публичния живот. Управлението на една страна е виновен развой и е редно да се прави планувано и обществено отговорно. В нашата стратегия, ние от Българска социалистическа партия сме разписали редица съответни използвани мерки  за повишение стандарта на живот на хората - измежду тях са нарастването на МРЗ, преизчисляването на пенсиите, безплатните учебници за децата, безвъзмездни медикаменти за деца и пенсионери, годишен ваучер за просвета за учащите, стратегии за финансиране на спорта и младите гении и така нататък Всички тези неща, както и механизмите за тяхната реализация са в детайли създадени в програмата ни.
- Как върви предизборната конкуренция в Търговище, където сте лидер на листата на коалиция " Българска социалистическа партия за България "?
- Това ще разберем от резултатите след 9-ти юни. Ние даваме всичко от себе си в тази акция - стараем се да сме покрай хората, очи в очи, да приказваме с колкото се може повече от тях, тъй като по-ценно от персоналният контакт няма. Искрено се надявам те да оценят това, а не непознати скъпи акции с първокласни рекламни материали, гръмки обещания и шумни скъпи концерти. Защото акцията ще свърши, а след това ни чака многото същинска работа да си оправим родината. Вярвам, че от персоналните контакти в този момент,  гласоподавателите ще схванат, че точно в нашите редици има същински виновни, родолюбиви и готови хора за работа след изборите!
- Бихте ли показали в резюме какви хора са включени листата.
- Млади, енергични, амбициозни и стимулирани!
- Кой е главният конкурент на Българска социалистическа партия на тези избори?
- Разбира се " сглобката " с всичките й " градивни детайли " - това нездравословно политическо събитие, което  унищожи страната - статуквото в лицето на ГЕРБ и Движение за права и свободи, против което ние останахме единствената неотстъпна съпротива през годините и " спасителите " от ПП-ДБ, които пристигнаха 2020 година със поръчката, че ще " чегъртат " статуквото, а най-после комфортно и преференциално се прегърнаха с тях - това са нашите съперници. Ние от Българска социалистическа партия останахме единствената безапелационна съпротива, единствената допустима опция на това безумство.
- Какви са главните проблеми на хората в Търговище и района? Като лидер на листата по какъв начин ще работите за отбрана на техните ползи?
- Търговище е необикновен, доста друг район - което води неизбежно както негативи, по този начин и своите позитиви.
Трябва да се работи интензивно по единението на хората и прекъсване на изкуственото разцепление, което им се постанова. Основен проблем на локалните хора е ниският стандарт на живот, ниските приходи - би трябвало да се борим с бедността, а обществените политики с практично  ограничения за повишение на приходите са главен приоритет в нашата стратегия. Съществен фактор за това е и подобряването на инфраструктурата. Райони като нашия, без добра инфраструктура, не са привлекателни за бизнеса и вложителите - от там идва и казуса с ограничените  благоприятни условия за реализация и конкурентно възнаграждение на работещите.
- Коя е първата активност, с която ще би трябвало да се захванат новите депутати от идващото Народно заседание? Какви са съответно Вашите цели?
- Не просто за мен, а за целия български народ сега най-спешният и максимален приоритет е гарантирането на мира. България не трябва по никакъв метод да се включва в непознати спорове, и не е редно за непознати борби за въздействие да се лее почтена българска кръв. Още по-абсурдно е, когато приказваме за братоубийствена война, в която се бият два приятелски на нашия нации.
- Защо би трябвало да се гласоподава за претендентите на " Българска социалистическа партия за България " и какви са вашите послания към гласоподавателите?
- Преди всичко би трябвало да се гласоподава - интензивно, всеобщо - тъй като единствено високата изборна интензивност може да победи купения и корпоративен избор и да даде едни по-различни резултати от тези избори. И несъмнено - би трябвало да се гласоподава за Българска социалистическа партия, тъй като както към този момент споделих - потвърдено през годините, ние останахме единствената вярна и поредна съпротива и тъй като в това спешно време бедният български народ има потребност от същински леви обществени политики!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР