Йорданка Фандъкова и днес не обяви категорично дали наесен ще

...
Йорданка Фандъкова и днес не обяви категорично дали наесен ще
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова инспектира ремонта в болница Шейново

Йорданка Фандъкова и през днешния ден не разгласи изрично дали наесен ще взе участие в локалните избори. Фандъкова ревизира ремонта в болница " Шейново ", в която са вложени над 850 000 лв.. Тя разгласи, че няма да има учебно заведение, което да не може да посрещне учениците си на 15 септември, макар че в над 80 учебни заведения и детски градини ремонтите не престават.

Социологическите изследвания побързаха да погледнат към кметското място в София още преди Йорданка Фандъкова и Мая Манолова да разгласят дали ще се кандидатират. Според някои организации, в случай че вероятно и двете решат да се състезават за поста, Манолова ще води с 5%.
Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община: Много евентуалности станаха, следва да взема решение, както споделих, през месец септември. През това време в действителност имаме доста работа, виждате, че София продължава да бъде строителна площадка.  "Маркет линкс " дава преднина на Мая Манолова за кмет на София
Повече от 2 месеца преди локалните избори и преди да са ясни претендентите за вота, изследване на "Маркет линкс " дава преднина на първия тур за омбудсмана...

В строителната площадка са над 80 учебни заведения и детски градини. И до момента в който ремонтът в някои от тях продължава, противоположното преброяване до началото на образователната година към този момент стартира.
Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община: Няма да има учебно заведение, което да не може да отвори порти и да стартира обикновено образователната година. Ако някъде някой ремонт ще попречи на образователния развой, просто ще го спрем.
Ремонтът на болничното заведение Шейново също е към своя край.

Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община: Приключва санирането на постройката дружно с спомагателни ограничения за енергийна успеваемост.
Това щяло да спести на болничното заведение сред 4000 - 5000 лв. за сметки всеки месец и по този начин парите щели да отиват за ново съоръжение и по-високи заплати.

доктор Румен Велев, шеф на II САГБАЛ " Шейново ": Инвестираме в инсталация, отново благодарение на Столична община.
Така Шейново си има чисто нова фасада и проекти за развиване. Най-новото в болничното заведение обаче са четирите бебета, родени през днешния ден. Те не се интересуват нито от поправки, нито от избори. Но пък са избрали навръх тази дата да бъдат нечий най-ценен подарък.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР