Йорданка Фандъкова даде публична заявка, че е готова да търси

...
Йорданка Фандъкова даде публична заявка, че е готова да търси
Коментари Харесай

Фандъкова: Готова съм да преговарям с десните партии

Йорданка Фандъкова даде обществена поръчка, че е подготвена да търси поддръжката на десните партии за втория тур идната неделя.

Искам да благодаря на всички софиянци, които през днешния ден излязоха да гласоподават. За мен това значи по-голяма отговорност. Днес София сподели, че е дясна, съобщи тя в първи коментар за изборните резултати. Данните все още дават преднина все още за досегашния градоначалник на столицата с към 9-10% пред главния противник за поста, Мая Манолова. Структурата на вота все още съгласно социологическите организации демонстрира, че към 84% ог хората, дали гласа си за Фандъкова през днешния ден / към 35% от всички дали своят вот в София/ са последователи на обединението ГЕРБ-СДС. При Манолова също се обрисува доста явен партиен избор - към 70 % от нейните гласоподаватели са от Българска социалистическа партия.

Фандъкова поздрави за представянето третия и четвъртия за кметското място в София Борислав Игнатов от Демократична България и Борис Бонев, самостоятелен претендент и представител на гражданската организация  " Спаси София " и разгласи: " Готова съм да договарям с десните партии! "

Вярвам във волята на софиянци, в тяхната просветеност и прагматизъм. Вярвам, че те не могат да бъдат елементарно манипулирани, когато става дума за замяна, а не за смяна, заключи тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР