Йордан Цонев се подреди сред заместниците на лидера на ДПС

...
Йордан Цонев се подреди сред заместниците на лидера на ДПС
Коментари Харесай

Йордан Цонев стана един от заместниците на Карадайъ

Йордан Цонев се подреди измежду заместниците на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Досега той беше зам.-председател единствено на парламентарната група на Движение за права и свободи и съвновисетл на всички законопроекти на Делян Пеевски.
На онлайн съвещание на Централния съвет Движение за права и свободи избра състава на новото Централно оперативно бюро.
 Депутатите взеха да мерят кой какъв брой дарявал, Йордан Цонев хвали Пеевски Депутатите взеха да мерят кой какъв брой дарявал, Йордан Цонев хвали Пеевски
Най-големият донор в страната е народен представител от Движение за права и свободи - Делян Пеевски. Ние по този начин сме поели уговорката за даряването - да го вършим по-тихо....
За заместник-председатели на партията са определени: Ахмед Ахмедов-Организационна дейност; Йордан Цонев – Зелен пакт-Икономическа политика-Бюджет; Станислав Анастасов – Зелен пакт – Европарламент – Либерални политики; Халил Летифов – Зелен пакт – Транспорт – Информационни технологии ; Хасан Азис – Зелен пакт – Местно самоуправление – Регионални съвет.
Членове на ЦОБ са: Джевдет Чакъров; Джейхан Ибрямов; Емел Етем; Илхан Кючюк; Имрен Мехмедова; Камен Костадинов; Нигяр Джафер; Рамадан Аталай; Севинч Солокова; Сезгин Мехмед; Филиз Хюсменов; Хамид Хамид; Юнал Лютфи; Янко Янков.
Централният съвет одобри, в която се споделя, че всеки български жител би трябвало доста отговорно да взе участие и да направи своя избор в изборите на Народно заседание – избор за сегашното и бъдещето.
„ От изборите зависи до каква степен и какъв брой бързо ще се оправим с рецесията. Ние от Движение за права и свободи имаме и предлагаме стратегия за ускорено догонващо икономическо развиване на страната, ние предлагаме стратегия, която да обезпечи здравословни условия на живот на всеки български жител, предлагаме съответни решения по Зеления пакт на Европейския съюз “, се споделя в декларацията.
 Избор сред Пеевски и Ердоган Избор сред Пеевски и Ердоган
Бившият аграрни министър в държавното управление на Сакскобургготски Мехмед Дикме стартира концепцията за опция на Движение за права и свободи. Звучи чудесно, само че...
Всички български жители доста отговорно би трябвало да вземат участие и в изборите за президент на републиката. Трябва да изберем, а не партиен представител, конкурент и съпротива, просто разединител. Президентът на България, който се избира директно от народа, разполага с мощното оръжие да бъде президент на всички български жители и да задава посоката. За това обаче са нужни не просто брой гласове, колкото и да са доста, а опит, мъдрост и държавническо мислене. Такъв президент би трябвало да избере България за идващите 5 години, декларират от Движение за права и свободи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР