Йордан Сталев е новият председател на Съдийската комисия към Българския

...
Йордан Сталев е новият председател на Съдийската комисия към Българския
Коментари Харесай

Йордан Сталев е новият председател на Съдийската комисия към БФС

Йордан Сталев е новият ръководител на Съдийската комисия към Българския футболен съюз. Това оповестяват от централата на формалния си уебсайт.

На съвещания на Изпълнителния комитет през днешния ден е взето решение комисията да бъде поверена в ръцете на някогашния рефер от Пловдив. Той ще наследи на поста Петър Петров, който по-рано този месец подаде оставка.

Сталев е бил дълготраен основен счетоводител на МБАЛ " Пловдив ".

Цялата досегашна съдийска комисия е разпусната с решение на Изпълкома.

Заместник на Сталев ще бъде някогашният рефер Георги Йорданов от Габрово. Членове до края на сезон 2017/2018 ще бъдат: Мартин Богдев, Иван Вълчев, Радан Мирянов, Костадин Стоичков и Валентин Добрев.

Досегашната съдийска комисия и нейния ръководител Петров подадоха оставка, след редица неточности от страна на съдиите в последните кръгове на шампионата. От " Левски " пък излязоха публично с позиция, че комисията би трябвало да бъде разпусната.

" На свое съвещание в офиса на Българския футболен съюз през днешния ден, 20 март, Бюрото на Изпълнителния комитет в състав: Борислав Михайлов – президент, Йордан Лечков – първи вицепрезидент, Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов – вицепрезиденти, и Емил Костадинов – член на ИК, освободи членовете на Съдийската комисия Валери Цветков, Йордан Гулев, Кольо Данев, Мартин Богдев, Костадин Стоичков и Кирил Йорданов.

За ръководител на Съдийската комисия е определен Йордан Сталев от Пловдив. Георги Йорданов от Габрово ще бъде заместник-председател на комисия, а членове до края на сезон 2017/2018 ще бъдат: Мартин Богдев, Иван Вълчев, Радан Мирянов, Костадин Стоичков и Валентин Добрев. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР