Йордан Петров от Павликени, макар и много млад, вече води

...
Йордан Петров от Павликени, макар и много млад, вече води
Коментари Харесай

Младеж от Павликени се нуждае от 200 000 евро, за да живее

Йордан Петров от Павликени, въпреки и доста млад, към този момент води война за най-ценното – за живота си. Преди време младежът завоюва първата борба, само че подлата болест още веднъж се задействала. Данчо страда от лимфон на Ходжкин, само че след масирана акция за набиране на средства, в Турция претърпява трансплантация на стволови кафези и цяла година нещата наподобяват повече от отлично. Той е в ремисия досега, в който заболяването още веднъж припомня за себе си.

„ Правихме проекти, мечтаехме, бяхме щастливи, постигнахме успокоение и естетика. Все такива естествени неща. Вярвах, бях уверена, че сме загърбили заболяването. Но заболяването се завърна и още веднъж имаме потребност от помощ. Необходимо е Данчо да стартира ново скъпоструващо лекуване, което се състои от химиотерапии и имунотерапия в размер на 82 000 евро“, споделят околните на пациента.

Лекуващият професор предлага лекуването да бъде последвано от алогенна трансплантация, цената на която е 120 000 $.

„Каквото зависи от мен би трябвало и съм длъжна да направя, с цел да оздравее синът ми. Такава е задачата на всяка майка – да пази, да закриля и да се грижи за рожбата си.Животът продължава своя темп макар, че нашият се върти лудо по изкривена орбита. Водим биткa след биткa, с цел да спечелим войната, тъй като утрешният ден на никого не е обещан. Трънлив и доста тежък път е това ”, споделя изстрадалата майка на Йордан- Пепа Георгиева.

Ако имате опция да помогнете на един млад мъж и неговото семейство да изживеят една фантазия, която е действителност за доста от нас – да сме дружно и щастливи с децата си, може да го извършите на следната банкова сметка:

ДСК
клон 0408
гр. Павликени
пл. „Свобода“ 6
Титуляр на дарителската сметка: Йордан Огнянов Петров
BIC код – STSABGSF
IBAN:
BG48STSA93000023630269 – BGN
BG41STSA93000023630298 – EUR
BG09STSA93000023630292 – USD

PayPal: [email protected]

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР