Йордан Минчев започва да показва на какво е способен и

...
Йордан Минчев започва да показва на какво е способен и
Коментари Харесай

Блестящ Минчев при победа на МЗТ срещу босненския шампион

Йордан Минчев стартира да демонстрира на какво е кадърен и изигра доста мощен мач за МЗТ Скопие в Адриатическата лига. Преотстъпеният от европейския клубен първенец Фенербахче гений оказа помощ на македонците да побеждават със 108:99 като посетители на босненския първенец Игокеа (Александровац) и на процедура си подари победа за днешния деветнадесети рожден ден. 

За 28 минути на терена Минчев бе вторият най-резултатен състезател на терена със своите 19 точки, като повече от него вкара само Дамян Стояновски (23). Българският младеж не се спря дотук и овладя 9 битки, направи 2 асистенции и открадна 1 топка, само че в същото време сгреши и 5 пъти.

Юношата на Левски, за който това е втори интервал чартърен, откакто предишния сезон бе част от сръбския КК Вършац, бе ефикасен в стрелбата си - 5/7 за 2 точки, 2/4 за 3 точки и 3/4 от наказателната линия.

Боян Трайковски вкара 17 точки, към които добави 9 битки и 4 асистенции, до момента в който Брет Бейли също приключи със 17 точки. Бившият състезател на Маями Хийт Дорел Райт бе най-хубав за Игокеа и най-резултатен в мача като цяло с 29 точки. Крилото подписа с босненския клуб неотдавна, откакто не съумя да си откри тим в НБА и в Китай.

МЗТ има две победи и две загуби след четири кръга в Адриатическата лига и е на десето място. Игокеа е на осма позиция със същия баланс, само че по-добра точкова разлика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР