Йордан Лечков продължава да води задочна война с бившите играчи

...
Йордан Лечков продължава да води задочна война с бившите играчи
Коментари Харесай

Лечков към Попов: Аз поне не съм губил от Чехия с 0:6

Йордан Лечков продължава да води задочна война с някогашните играчи от националния тим на България, като този път отговори обществено на рецензиите от Ивелин Попов, като му напомни някои неуспехи от близкото минало.

„ Не желая да давам отговор на Ивелин Попов. Той също е имал опция да се потвърди. Нито съм изтървал дузпа против Малта, нито съм падал от Чехия с 0:6. Аз в никакъв случай не съм се крил. Давал съм доклад на Изпълкома. Треньорът да си реши дали има потребност от Ивелин Попов “, сподели вицепрезидентът на БФС пред Българска национална телевизия.

Повод за спора стана една обява в обществените мрежи на „ Попето “, в която той атакува Лечков с въпрос:

Сливенчанинът бе върнат и към последните офанзиви от щаба на Димитър Бербатов след внасянето на протокола от последния Конгрес в Търговския указател.

„ Проведе ли се Конгрес - организира се. Какво желае Бербатов, да пристигна и да каже. Да се появи малко повече и да ме убеди мен на идващия Конгрес да гласоподавам за него. Протоколът от Конгреса е 111 страници. Той беше импортиран в точния момент в комерсиалния указател. Сега пък намират рецензии на протокола “, сподели още един от ръководителите на родния футбол.

Той още веднъж се базира на обстоятелството, че УЕФА изпрати пратеник, който да съблюдава провеждането на Конгреса и изрази изненадата си, че Бербатов ще провежда нови избори напролет.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР