Йордан Исаев, който рани полицайката Гергана Зашева с бомба самоделка

...
Йордан Исаев, който рани полицайката Гергана Зашева с бомба самоделка
Коментари Харесай

Фенът, който рани полицайката: Много съжалявам!

Йордан Исаев, който рани полицайката Гергана Зашева с бомба самоделка по време на мача ЦСКА – “Левски” (2:2), се разкая пред съда за постъпката си.

„ Искам да се извиня на Гергана и да кажа, че доста съжалявам”.

Най-тежката мярка “задържане под стража” бе наложена от съда на Исаев. Фенът хвърли бомбичка, която рани двама униформени чиновници. Най-сериозно пострада Зашева, която получи съществени пострадвания и претърпя интервенция за избавяне на зрението.

Полицайката обясни пред “Хоризонт”, че към този момент е по-добре, възвръща се и случаят не е съумял да я пречупи.

“Възстановявам се. Аз съм получила задоволително поддръжка от околните си, от сътрудниците си. Благодарение на тях се усещам добре и се възвръщам бързо. Имам поддръжка от безусловно всички. Това е част от работата ни. Ние охраняваме всевъзможни мероприятия. Случката не ме е пречупила. Чувствам се добре душевен. Ще се възстановя и ще продължа със служебните си отговорности и с предходния си живот. Колегите ми са неразделно до мен. Те са незаменими “, показа Зашева.

На въпрос какво би споделила на почитателите и въобще на хората, които демонстрират експанзия по стадионите, Зашева отговори: “Инцидент като този трансформира орисите на хората. В тази обстановка може да се озове всеки – дете, инцидентен жител, даже непосредствен на този, който хвърля бомбичката”.

Снимка: БУЛФОТО
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР