Йордан Григоров, обвинен в убийството на майка си, бе доведен

...
Йордан Григоров, обвинен в убийството на майка си, бе доведен
Коментари Харесай

Вижте мъжа, задържан за убийството на майка си СНИМКА

Йордан Григоров, упрекнат в убийството на майка си, бе доведен под засилена защита в Окръжен съд в Пловдив. Прокуратурата изиска за Григоров най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража ”. Обвинението се базира на това, че видно от материалите по делото са събрани задоволително доказателства, които демонстрират, че обвиненият е направил убийството на майка си Тодорка Вакрилова на 14 март, написа

Полицията проверява мистериозна гибел на 54-годишна жена, която бе открита мъртва на терасата в жилището си. На място са пристигнали полицейски и медицински екипи, като при първичния оглед не са били открити следи от принуждение.

По-късно е била извършена тройна съдебномедицинска експертиза, съгласно чието умозаключение, умрялата е имала кръвонасядания в региона на шията и охлузвания.

При последвалите дейности по следствието е открито, че синът на потърпевшата жена е направил убийството.

Григоров е признал и обяснил самичък по какъв начин е предизвикал гибелта на майка си. Експертната информация също изрично е удостоверила, че гибелта на Вакрилова е породена от обвинения. На 15-ти март той е бил изпратен на обзор в психиатрията, само че на този стадий още не е подготвена експертизата му поради късия период.

Според прокуратурата, в случай че той бъде пуснат от ареста има заплаха от осъществяване на друго закононарушение. Държавното обвиняване удостовери, че той има психологично заболяване.

Григоров има висше обучение. Бил е чиновник на Агенцията по заетостта, работил е  в транспортна компания и сега е шеф на компания " GBS 21 ". 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР