Йордан Гинев е новият управляващ директор за България на групата

...
Йордан Гинев е новият управляващ директор за България на групата
Коментари Харесай

Йордан Гинев е новият управляващ директор за България на DIGITALL

Йордан Гинев е новият ръководещ шеф за България на групата DIGITALL, оповестиха от компанията. Той извършва тази служба от 1 април, а малко преди този момент зае позицията на основен действен шеф на цялата група.

За мен е чест да поема ролята на ръководещ шеф на DIGITALL за България, с цел да продължа сполучливото развиване на компанията ни на локалния пазар. Както до момента, наша съществена цел ще бъде предлагането на висококачествени услуги на клиентите ни и надграждане на сполучливите ни партньорства с едни от най-големите софтуерни компании в международен мащаб “, разяснява Гинев.

Той е измежду съоснователите на софтуерната компания „ Булпрос “, една от двете компании, предходник на DIGITALL. Тя беше основана през 2021 година след сливането на българската софтуерна компания с немска ec4u.

В DIGITALL работят над 1500 чиновници в 13 страни и компанията си е сложила като цели въвеждането на разнообразни стратегии, целящи повишение на ангажираността на чиновниците, обезпечаване на добра работна среда и условия за развиване на гения им.

Компанията прави и още промени в управителния си екип. Давид Лаукс, съосновател и член на Надзорния съвет, става изпълнителен шеф на групата, считано от 1 април 2023 година

За мен е огромна чест и по едно и също време с това отговорност да бъда определен за изпълнителен Директор на DIGITALL. Заемайки тази позиция, мои съществени цели ще бъдат разрастването на бизнеса, усилването на позициите на компанията на основните ни пазари, както и повишение на оперативната успеваемост на компанията “, разяснява Давид Лаукс.

С този преход компанията стартира нов стадий от растежа си, който има за цел да форсира по-нататъшното ѝ стратегическо развиване на основните ѝ пазари в Западна Европа, Централна и Източна Европа и Северна Америка.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР