Йонислав Йотов е обиден на Би Ти Ви и не

...
Йонислав Йотов е обиден на Би Ти Ви и не
Коментари Харесай

Тото сърдит на Би Ти Ви

Йонислав Йотов е афектиран на Би Ти Ви и не стъпва в малкия екран, разкри самият той в подкаста си в ютюб. Тото от „ СкандаУ “ първо се оплака, че е взел участие в сериала „ Животът на Жоро “, без да желае хонорар за изявата си, тъй като от Би Ти Ви го подвели, че ще се излъчва единствено онлайн, а в действителност го излъчили по малкия екран. Втората причина е ария, която е написана от „ СкандаУ “, като в „ Преди обед “ ги нахокали за текста на парчето, написа в. „ Уикенд “.



„ Иван и Андрей са ми другари и споделих, че не желая пари, само че ме излъгаха, че сериалът ще е единствено по интернет, а след това го излъчиха “ – съобщи Йонислав и изпсува Би Ти Ви. Основната причина за сръднята на рапъра е, че преди година са го нахокали за ария, която „ СкандаУ “ написали за Ани Хоанг. „ Брат, отидох там, а те почнаха да ме питат дали в действителност ние сме написали това парче. Аз им отвърнах, че текстът в действителност е наш. Не съм отишъл там да ми четат конско. Повече не им стъпих. Лъчо върви, само че аз не. Наскоро ме бяха поканили, само че не отидох, вървя в Нова тв “ – съобщи изпълнителят на „ Спомен от рана “, който от най-малко 6–7 години не се е появявал при Деси Стоянова в Би Ти Ви.

Припомняме, че през лятото на скандалния рапър му се наложи да спре за няколко месеца подскаста си „ При Тото “. Това се наложи, откакто на бял свят излезе фрагмент от остаряло изявление на рапъра с баскетболния треньор Тити Папазов. Той споделя през смях по какъв начин на млади години е остригал свое бивше гадже, тъй като след раздялата им имала различен другар. Тото се заливаше от смях, а въпросният фрагмент беше публикуван след случката с нарязаната и остригана Дебора от Стара Загора. Възмутени хора скочиха против двамата забавляващи се мъже. Единият го отнесе поради безчовечната си постъпка и метода, по който до ден- сегашен гледа на нея като радостен факт от предишното си, а другият – за несъответстващата си реакция, която демонстрира цялостна липса на състрадание и отношение към нещата, които стават в студиото му. Заради острата социална реакция участията на Тото бяха анулирани, а рекламодателите му се отдръпнаха – никой не искаше да свързват продуктите му със скандалния рапър. Три месеца по-късно обаче той възвърне подкаста си, който през днешния ден още веднъж се радва на забавни посетители, само че няма нито толкоз рекламодатели, нито фенове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР