Йоханес Тингнес Бьо спечели втория спринт на 10 км от

...
Йоханес Тингнес Бьо спечели втория спринт на 10 км от
Коментари Харесай

Йоханес Бьо спечели спринта в Хохфилцен, Илиев е 43-и

Йоханес Тингнес Бьо завоюва втория спринт на 10 км от началото на сезона в Световната купа по биатлон. Норвежецът победи в австрийския зимен център Хохфилцен с резултат 25:07.8 минути. Бьо порази 9 от 10 цели и изпревари със 7.8 секунди французина Симон Дестьо, който също позволи единствено една неточност в стрелбата. И двамата сбъркаха от състояние “прав”. Трети се класира руснакът Александър Логинов, който смъкна всичките 10 цели, само че бе по-бавен от спечелилия с 14.6 секунди. С 0 неточности в стрелбата, само че на четвърта позиция остана различен руснак - Матвей Елисеев.

Българите нямаха ден, като най-добре се показа Владимир Илиев. Той направи две неточности още в първата пукотевица от състояние “легнал” и с общо 3 пропуща приключи на 43-о място, на 1:40.6 минута от Йоханес Бьо. Антон Синапов се класира 46-и, като позволи единствено една неточност и остана на 1:42.1 минута от спечелилия. Красимир Анев остана едвам 72-и след единствено една неточност на огневия рубеж, само че доста едва тичане. Той приключи на 2:25.2 минути от Бьо. Димитър Герджиков зае 91-ото място с 3 неточности и закъснение от 3:03.8 минути от първото място.

Йоханес Бьо поведе в генералното класиране за Световната купа със 151 точки, а втори е Дестьо със 135. Мартен Фукард, който приключи 10-и през днешния ден, е трети със 131 точки, а единствено с точка по-малко на четвъртата позиция е братът на Йоханес - Тарей Бьо.

Владимир Илиев е 30-и с 31 точки, а Анев е 34-и с 26.

ПЪЛНОТО КЛАСИРАНЕ ВИЖТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР