Йохан Фредерик Стелингверф, известен като „Валиумния изнасилвач“, е човек със

...
Йохан Фредерик Стелингверф, известен като „Валиумния изнасилвач“, е човек със
Коментари Харесай

Психоложка разнищи извратените сексуални мераци на Валиумния изнасилвач

Йохан Фредерик Стелингверф, прочут като „ Валиумния изнасилвач “, е човек със съществени отклонения в половото държание. Това значи, че сигурно има личностно отклоняване.

Това сподели пред bTV доктор Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната психиатрична болница в Курило във връзка следствието за жестоки изнасилвания, осъществени от нидерландския жител.

Обрат към ареста на Валиумния изнасилвач

По думите ѝ, явно Стелингверф е някакъв тип умопобъркан. Той нормално няма проблем да се запознае с дами и да провокира интереса им. Но макар че те непринудено се съгласяват да имат връзки с него, той ги упойва и ги насилва по извънредно нечовечен метод, което води и до тежки контузии.

„ Налага се да използва медикаменти за усмиряване, с цел да може да реализира своите полови стремежи. Това е редовно държание. Явно той е някакъв тип умопобъркан – има психопатно личноството развиване.

Има съществено отклоняване в половите си планове, стремежи и метода на тяхното реализиране. Може би удоволствените преживявания в секса при него са свързани с това “, уточни психологът Цветеслава Гълъбова.



А съгласно сексолога доцент доктор Румен Бостанджиев контузиите на жертвите на чужденеца са освен физически, само че на първо място прочувствени.

„ Това явно е харизматичен мъж, който съумява да работи доста добре с фантазиите на дамите и да основава у тях упования, които ги стимулират да осъществят контакт с него. Точно по тази причина контузията е извънредно тежка – когато се довериш на някого и прочувствено си подготвен да се свържеш, а в идващия миг този човек замъгли съзнанието ти, работи с теб като обект и те изхвърля като отпадък, това е жестока контузия “, изясни доктор Бостанджиев.

Според него е допустимо Йохан да е имал някакви травматични прекарвания в предишното и по този метод да компенсира някакви свои дефицити – проблеми в връзката, нужда да е в функции, които малко партньорки биха приели.

„ Не става дума за първичен човек. Той има отклонения в своите страсти, в своите полови дейности, само че това не корелира с някакъв примитивизъм. Всичко това е премислено, той го прави напълно умишлено. И очевидно си избира жертвите – дами, които си търсят сътрудник, може да са самотни “, разяснява доктор Гълъбова.

„ И това е гадното – че той злоупотребява с доверието на тези дами и то по най-долния метод – привежда ги в безпомощно положение, прави с тях насилствени полови актове. Психологическите последици са доста тежки “, съобщи тя.

Според нея в такива случаи доста дами не подават сигнали поради срама, който ще изпитат и тъй като, давайки показания, те ще изпитат още веднъж и още веднъж ужаса, през който са минали.

Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов уточни, че може да се оспори дали мярката за неотклонение „ домакински арест “ е задоволителна в тази ситуация, защото чужденецът не може да излиза от у дома, само че при него могат да идват хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР