Йоанна Темелкова се обяви срещу фалшивите образи в Instagram, които

...
Йоанна Темелкова се обяви срещу фалшивите образи в Instagram, които
Коментари Харесай

Йоанна Темелкова изпитва безумен гняв и заяви: "Звярът, който може да ни убие"

Йоанна Темелкова се разгласи против подправените облици в Instagram, които въздействат отрицателно на всички, най-много на младите девойки.

Звездата от " Братя " съобщи, че мрежата е много рисково място. " Изкривени показа за хубост, за живот, за здравословен метод на живот… Слава Богу, доста от нас знаят това, само че нашите деца - не! Изпитвам безразсъден яд, когато такива гримирани лица дефинират визията за живот на момчета и девойки, които още не знаят кои са! ", написа актрисата и счита, че голям % подрастващи девойки не вървят на учебно заведение, тъй като са получили отрицателни мнения в обществените мрежи.

Виж още: За мощните и слабите песни, политиката и интервенцията: Диона е по-искрена от всеки път!

" Това е неуместно и ние всички носим отговорност за това. Това да имаш пъпка, не те прави противен. Да имаш белег - не те прави урод. Да имаш лунички - не те прави чудноват. Да имаш акне - не те прави непоносим. Красивото и грозното са извънредно субективни понятия! Интернет ни кара да категоризираме. А нищо, нищо не е черно или бяло ", написа още звездата от престъпната драма.

Виж още: Преслава топи сладоледите с тренировки: Ето по какъв начин се " забавляват " със сестра ѝ

Социалната мрежа - звярът, който може да ни убие, е една от многото несгоди, които Covid 19 в допълнение зареди, счита още Йоанна и споделя нещо значимо: " Запомнете - не всичко, което виждате е действителност! Това са изкуствени мигли, арестуван въздух за прибиране на коремчето, обработка на фотосите, филтри, пластика - гозба с грозде! ".

Виж още: Да не знаеш кой си и накъде отиваш: Странната история на Наум Шопов

Изображение: https://www.instagram.com/yoanna_temelkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР