Йоана Константинова спечели титлата на сингъл на турнира до 12

...
Йоана Константинова спечели титлата на сингъл на турнира до 12
Коментари Харесай

Константинова триумфира в Испания след победа с 6:2, 6:0 на финала

Йоана Константинова завоюва купата на сингъл на шампионата до 12 година от първа категория на Тенис Европа в Гран Канария (Испания). Йоана Константинова (ТК " Плевен-ПСК " ) разгроми на финала с 6:2, 6:0 Сафия Зенби от Франция. Йоана реализира пет безапелационни победи на шампионата без да загуби сет. В шампионата по двойки Константинова и Алиса Борисова (ТК " 1882 ", София) завоюваха второ място. Българките отстъпиха на финала с 4:6, 1:6 на Каратина Куйович от Белгия и Настасия Нестерович от Германия.

Междувременно Ива Иванова завоюва купата по двойки на шампионата до 14 година от трета категория на Тенис Европа в Никозия (Кипър). Иванова в тандем с Наира Геворкиян от Русия победиха на финала с 3:6, 6:1, 10-5 Серафима Бобровникова от Украйна и Ерика Крук от Беларус.

Николай Неделчев (ТК " Разград " ) пък завоюва второ място на шампионата за юноши и девойки от пета категория на ITF в Дорнбирн (Австрия). Неделчев, подложен под номер 4 в схемата, загуби на финала с 3:6, 2:6 от номер 3 в схемата Ван Асенделфт от Холандия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР