Йоана, или по-известна като Лелчето, е сред популярните влогъри в

...
Йоана, или по-известна като Лелчето, е сред популярните влогъри в
Коментари Харесай

Йоана Йокко пак изненада последователите: Леля вече ще пътува с бус

Йоана, или по-известна като Лелчето, е измежду известните влогъри в обществените мрежи, само че за разлика от множеството, тя в действителност има какво да покаже като наличие. Младата майка обича да предизвика себе си, вземайки луди и постоянно много недомислени решения – тя просто се разсънва, взема решение и потегля без посока и план на дълго странствуване по света.

Виж още: Тяло за грях! Кои звезди не стопират да блъскат във фитнеса за лятото?

Родната инфлуенсъерка взе следващото шантаво решение – Леля се снабди с огромен бус. В персоналния си канал тя показа, че ще го декорира по напълно неин усет и незабавно по-късно ще се насочи на следващото бясно странствуване. След закупуването пристигна и моментът, в който тя трябваше да заяви новината на половинката си Барт и на сина си Филип, които в действителност доста харесаха новата облага – въпреки всичко са мъже. Под фрагмента, който разгласява в Instagram, тя добави: " Следвай фантазиите си, те знаят пътя ".

Виж още: Вече е горещо: " Мисис България Вселена " 2020 пусна провокативна фотосесия от Мексико

Всички към нея към този момент са привикнали с тези нейни колкото странни, толкоз и смислени решения. Сигурни сме, че занапред ѝ предстоят най-вълнуващите мигове с новия бус. Възможно е даже да не помни за скъпите коли, които имат с Барт - знае ли човек.

Изображение: https://www.instagram.com/yoana.yokko/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР