Йоана Енджейчик беше на път да се превърна в най-доминиращата

...
Йоана Енджейчик беше на път да се превърна в най-доминиращата
Коментари Харесай

Роуз Намаюнас назова три възможни претендентки за титлата й

Йоана Енджейчик беше на път да се трансформира в най-доминиращата жена в света на смесените бойни изкуства, до момента в който не се изправи против Роуз Намаюнас в главната борба на събитието UFC 217 през предишния ноември в Ню Йорк. "Гангстерката Роуз " направи немислимото, като завоюва борбата посредством механически нокаут в първия рунд, с цел да стане новата първенеца на UFC в категория сламка.

Намаюнас признава величината на успеха си, само че най-много я приписва на поредицата и наследството, което Енджейчик беше построила до този миг.

"Йоана беше най-господстващата жена в бойните спортове, тя беше на път да стане по-голяма и от Ронда Раузи във връзка с нейните достижения. За мен това демонстрира какъв брой велика е тя и обстоятелството, че я победихме прави доста щастлива. Не мисля, че хората безусловно доста ме харесват, просто счита, че тя несъмнено беше доста впечатляваща ", съобщи Намаюнас.

Що се отнася пък до нейната претендентка за първата й отбрана на купата, Намаюнас преглежда три вероятни разновидността, които, несъмнено, включват и някогашната шампионка Енджейчик.

"Кой е най-страшният вероятен вид, с който мога да се удрям, мисля, че това ще бъде забавно. Според мен един от вероятните разновидности е Джесика Андраде, само че в това време реванш с Йоана също ще бъде страховит. Не знам. Трите разновидността сега са Йоана или спечелилият от срещата сред Джесика Андраде и Теция Торес ", добави тя.

Андраде и Торес ще се изправят една против друга в събитието UFC on Fox 28 на 24-ти февруари в Орландо, Флорида.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР