Йоана, дъщерята на популярния бивш тенисист и мултимилионер Йон Циряк,

...
Йоана, дъщерята на популярния бивш тенисист и мултимилионер Йон Циряк,
Коментари Харесай

Всички са луди по румънската Меган Фокс

Йоана, дъщерята на известния някогашен тенисист и мултимилионер Йон Циряк, има особена хубост и справедливо натрупа похвали, даже от международни медии. Мнозина оприличават хубавицата с Меган Фокс и даже я назовават нейна двойничка.

Йоана е щерка на именития румънски тенисист от връзката му с египетската журналистка Софи Аяд. Г-ца Циряк, която е на 25 години, живее в Съединени американски щати с майка си и единия си брат. В обществените мрежи брюнетката постоянно качва ефектни фотоси, под които се четат доста хвалебствия: „ И красива, и интелигентна! “, „ Ставаш все по-красива всякога, когато те видя! “, „ Меган Фокс, ти ли си? “, „ Каква прелестна млада жена! “, са единствено част от мненията на почитателите към изявленията на Йоана.

Въпреки че живее в Америка, румънката постоянно посещава татко си в северната ни съседка. През 2018 година тя провежда „ Bucharest Fashion Charity Show “ в един от първокласните комплекси на татко си., който несъмнено бе доста горделив от делото на щерка си.

Тогава той съобщи: „ Предполагам, че тя е щастливо дете. Имаше опция да израсне по един естествен метод. Фактът, че знае, че постоянно има някой, който се нуждае повече от нея за избрани неща е индикативен. Тези положителни каузи са напълно нейна заслуга “, споделя гордият баща преди години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР