Йоан Матев, който е обвинен за убийството на Георги в

...
Йоан Матев, който е обвинен за убийството на Георги в
Коментари Харесай

Адвокат Марковски със сензационна версия за Йоан Матев

" Йоан Матев, който е упрекнат за убийството на Георги в Борисовата градина, може изобщо да не е причинител на закононарушението. Доказателствата против него не са задоволителни по мой инстинкт. Не мога да дам 100% оценка, тъй като не съм осведомен с делото, само че в последна сметка същността на наказателния развой, само че и на публицистиката, е да се откриват нещата такива, каквито са, чрез доказателствен материал. "

Това споделя юрист Марин Марковски пред столичен ежедневник по време на отмора при следващото дело, по което пази упрекнат в тежко закононарушение.

Така маститият столичен юрист Марин Марковски си изкарва препитанието, само че и върви по своя път от десетилетия. Опитът му в заплетени юридически проблеми е безспорен, а преди наближаващите празници той разяснява най-обсъжданите каузи през миналата 2017 година.

Сред тях е развоят на случая с мистериозното ликвидиране от Борисовата градина на младежа Георги. 16-годишният младеж бе ранен смъртоносно с нож през 2015 година.

Близо две години никой не съумя да разпознае бягащия различен юноша, апетитен за причинител на закононарушението и записан на видеокамерите наоколо до парка. През февруари тази година изненадващо е задържан обвинен за убийството.

Повдигнато е обвиняване на 19-годишния студент по право Йоан Матев. Към момента на осъществяване на закононарушението той е бил на 17 години, заяви градският прокурор Емилия Русинова.

Разследващите считат, че Йоан е желал да вземе портфейла на Георги, само че не е съумял и го е намушкал с ножа си. Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова добави, че прокурорите са разпитали човек, който е показал къде се намира ножът.

" Тук има много недоказани неща, като да вземем за пример, че братът на обвинения - Марсел, две години по-късно е показал къде се намира ножът. Защо чак в този момент, дали не е било под напън и кой му е повлиял - все въпроси, които изискват не просто отговори, а доказателства ", безапелационен е юрист Марковски.

Братът на Йоан също е арестуван и разпитан, само че единствено „ в качеството на очевидец, след което е освободен ", разяснява и тогавашният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи, а в този момент основен секретар старши комисар Младен Маринов.

Към момента Йоан е отказал да даде пояснения пред проверяващите. Йоан влезнал в полезрението на полицията в края на 2016 година. Той опитвал няколко пъти да промени външния си тип - пуснал дълга коса, брада, станал по-пълен, не ходел постоянно на учебно заведение. /Марица.бг
тагове юрист марковски версия йоан матев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР