Йоан Димитров от врачанския клуб "Ботев 93" и колегата му

...
Йоан Димитров от врачанския клуб "Ботев 93" и колегата му
Коментари Харесай

Йоан Димитров от Ботев 93/Враца/ с бронз от турнир по борба в Тбилиси

Йоан Димитров от врачанския клуб "Ботев 93 " и сътрудника му в националния тим Тарек Абделслам се окичиха с бронз на шампионата по класическа битка в Тбилиси /Грузия/. И двамата стартираха в категория до 87 кг.
Димитров загуби от финалиста Остаев от Русия с туш, записа служебна победа в репешажите против Максим Манукян, откакто арменският му противник не излезе на тепиха, а в дребния край се оправи с турчина Али Ченгиз с туш.
Европейският първенец за 2017 година Абделслам стартира сполучливо против представителя на домакините Силва Качидзе с 2:1 само че по-късно бе спрян с 0:8 от руснака Гази Калимов, който по-късно стана първенец. В спор за оценката натурализираният у нас египтянин се наложи над турчина Куру с 6:3.
Останалите представители на "Ботев 93 " в шампионата изгубиха срещите си в началната фаза и напуснаха рано конкуренцията. Стоян Кубатов /72 кг/ претърпя проваляне от Арам Варданян /Узбекистан/ с 1:8, а Светослав Николов /82 кг/ загуби от Гела Балквадзе /Грузия/ с 0:8.
В Тбилиси беше и съдията от Враца Ангел Петров.
Отборът, воден от старши треньора Армен Назарян, ще продължи подготовката си в Турция, където са останалата част от националите в класическата битка, отпред с асистент треньора Бисер Георгиев. На отбора му следва присъединяване и в шампионата "Вехби Емре " от 20 до 22 юли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР