YNGA става много популярна в Норвегия с участието си в

...
YNGA става много популярна в Норвегия с участието си в
Коментари Харесай

YNGA отваря нова страница в музикалната си кариера (ВИДЕО)

YNGA става доста известна в Норвегия с присъединяване си в риалити формата “The Hit ”, където се появява под псевдонима “Inga ”.

Зад гения ѝ като създател на песни стои името Сив Марит Егсет, с което тя взе присъединяване в първия у нас интернационален креативен лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp.

YNGA, дружно с Елия от 4Magic, е съавтор на новия шлагер на румънската #1 изпълнителка Brianna – “Oh Ma Ma ”.

След дебютния си сингъл “Galaxy ” и ремикс версията на “Slow Me Down ”, достигнала над 1 милион стрийма, със сингъла “Papi Papi ” YNGA отваря нова страница в музикалната си кариера.

Песента е със специфичното присъединяване на Brianna, която стана доста известна с шлагера на Monoir - “The Violin Song ” с претекст от Мистерията на българските гласове, и с песента си “Lost In Istanbul ”, с която изпълнителката осъществя над 80 милиона стрийма в цифровите платформи и над 81 милиона гледания на видеото в YouTube.

С два разнообразни вокала от разнообразни краища на света, YNGA и Brianna са подготвени да завладяват цифровите платформи и ефира с “Papi Papi ” – хип-хоп парче, напоено с поп-трап, което никой не е очаквал.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР