Yettel започва да предлага иновативна облачно базирана платформа за управление

...
Yettel започва да предлага иновативна облачно базирана платформа за управление
Коментари Харесай

Yettel и Nula.bg стартират първата облачна услуга за управление на финанси и счетоводство за бизнес клиенти в България

Yettel стартира да предлага новаторска облачно основана платформа за ръководство на бизнес финанси, създадена от българската финтех компания Nula.BG.

Smart Accounts е новаторска услуга, с която дребният и междинен бизнес провежда елементарно и несъмнено всички аспекти на своите финанси в една централизирана система – фактуриране, счетоводство, следене на заплащания и администриране на осигурителните и трудови връзки.

Smart Accounts е подсъзнателен програмен продукт с нов, 360-градусов метод в обслужването на финансовите и счетоводни потребности на бизнеса, с елементарен онлайн достъп отвред и с най-високо равнище на отбрана. Услугата дава решения за най-честите провокации, с които бизнесите се сблъскват при ръководство на своите финанси и счетоводство, като предлага цялостно автоматизиране на работните процеси, сътрудничи при ръководство на време и средства и улеснява времеемката ръчна обработка на огромни размери значими документи.

„ За един бизнес е от сериозна значимост да разполага с леснодостъпни и работещи решения, с които да пести скъпи запаси и да реализира по-добри резултати. А за нас като софтуерна компания е значимо да сме сътрудникът, който съумява да разпознава неговите потребности и да им отговори с новаторски решения. Затова сме изключително щастливи, че с помощта на извънредното партньорство с Nula.bg, можем да предложим на бизнес клиентите на Yettel услуга от ново потомство. Използвайки актуалните технологии трансформираме една комплицирана тематика като финанси и счетоводство в съвременен и ефикасен цифров развой с елементарно и несъмнено ръководство “, съобщи Николай Николов, шеф „ Бизнес продажби и маркетинг “ в Yettel.


„ Облачните решения трансформират метода, по който бизнесът ръководи счетоводството и финансите си. Този модел към този момент e сполучливо признат в развитите страни и подсигурява еластичност и улеснение. Това дава опция на фирмите да подобрят продуктивността си и да понижат оперативните си разноски. Yettel е бранд, който е фокусиран към клиентите, дигитализацията и нововъведенията. Благодарни сме им за партньорството в основаването на подобен вид взаимна услуга и по тази причина, че дружно оказваме помощ на българския бизнес да се развива “, разяснява Мартин Матеев, изпълнителен шеф на Nula.bg

Услугата е подобаваща както за предприятия, които търсят дейно произвеждане с интегрирана финансова отчетност и оптимизация на процесите, по този начин и за търговци, които имат потребност от автоматизиране на ръководството на приходни и разходни документи. Smart Accounts идва с интелигентни принадлежности за издаване на персонализирани и периодически електронни фактури. С помощта на AI и технологията OCR (Optical Character Recognition) за разчитане на информация от фактури, платформата доста усъвършенства и процеса по тяхната обработка, фрапантно понижава ръчния труд и минимизира опциите за допускане на неточности.

Софтуерът автоматизира категоризирането на приходни и разноски транзакции, пресмята данъчни и здравно-осигурителни отговорности, приготвя наличието на заявления, платежни нареждания и финансови доклади. Платформата дава опция за свързване с банкови сметки за задачите на следене на парични потоци, автоматизирано добиване на транзакции, проследимост на фактури за бъдещи и минали отговорности и вземания, бизнес доклади и даже ръководство на личен състав (ТРЗ) и заплащане на заплати и осигуровки.

Достъпът до услугата Smart Accounts e напълно онлайн през компютър, смарт телефон или таблет, без нужда от апаратура на програмен продукт на устройството, и е с обезпечена 24/7 техническа поддръжка. Разнообразните функционалности на платформата са обособени в шест тематични модула и четири абонаментни проекта, от които бизнес клиентите могат да изберат най-подходящите за тях

Повече информация за услугата Smart Accounts за корпоративни клиенти можете да намерите тук.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР