Yettel въвежда нова роуминг зона Великобритания със специални преференциални и

...
Yettel въвежда нова роуминг зона Великобритания със специални преференциални и
Коментари Харесай

Yettel въведе нова роуминг зона Великобритания с преференциални цени

Yettel вкарва нова роуминг зона Англия със специфични преференциални и доста по-изгодни цени на услугите от тези за останалите страни отвън Европейски Съюз, оповестяват от телекома.

Изходящите позвънявания към България, Европейски съюз и самата зона Англия ще са на цена от 6 стотинки на минута – същата цена се начислява и за всички входящи позвънявания в зона Англия. Цената за един SMS ще е на стойност от 20 стотинки, а мегабайт мобилен интернет ще коства 2 стотинки.

При пътешестване във Англия минутите и мегабайтите, предоставени в абонаментния проект на клиентите, няма да важат в тази страна и услугите ще се таксуват съгласно новите цени. По същия метод спомагателните пакети за роуминг в Европейски Съюз няма да са годни във Англия, като за тази зона клиентите ще могат да употребяват роуминг пакетите Roam&Surf Europe.

Новите цени за роуминг в зона „ Англия “ важат както за клиенти на абонаментен проект, по този начин и за тези с предплатени проекти. Те са годни от 29 юни и са свързани с излизането на Англия от Европейски Съюз. В новата зона влизат също Гибралтар и островите Гърнзи, Джърси и Ман.

Пълна информация за цените и изискванията в новата роуминг зона „ Англия “ можете да намерите тук.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР